На Донеччині суд поновлює на посаді перевертня в погонах - Аброськін

На Донеччині суд поновлює на посаді перевертня в погонах - Аброськін

Укрінформ
У Донецькій області звільненого міліціонера-зрадника, підозрюваного у співпраці з терористами, «співчуваючі судді» відновлюють на посаді і відшкодовують йому 172 тис. грн.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

«У серпні 2014 року один з колишніх керівників Дружківського МВ підполковник міліції, був звільнений за дискредитацію. Він підозрювався у співпраці з терористами. У липні 2014 року допомагав коменданту «народного ополчення Донбасу» незаконно вилучати рушниці у місцевих власників зброї для подальшого озброєння «ополченців» фейкової «ДНР». Звільнений звернувся у Запорізький окружний адміністративний суд з вимогою скасувати накази МВС, поновити його на посаді та відшкодувати середнє грошове забезпечення за час вимушеного прогулу (92 тисячі гривень)», - написав начальник обласної поліції.

Він констатував, що в той же час після звільнення цей міліціонер-зрадник скористався правом піти на «заслужений» відпочинок і оформив пенсію.

«Поки тривав судовий процес, «незаконнозвільнений» встиг отримати близько 80 тисяч гривень пенсійних виплат. Співчуваючі судді приймають рішення поновити його на посаді і виносять рішення компенсувати йому в повному обсязі грошове забезпечення за час вимушеного прогулу. Разом суддівська гуманність коштувала платникам податків 172 тисячі гривень», - написав Аброськін.

Він зазначив, що в листопаді Міністерство внутрішніх справ України через Запорізький окружний адміністративний суд звернулося до Дніпропетровського апеляційного суду з апеляційною скаргою.

«Подібні суддівські рішення краще всього пояснює Марк Твен «Чому ваші судді не вішають вбивць? Тому що бояться, як би приятелі засудженого не пустили їм кулю в спину, - та так воно і буває. Ось чому вони завжди виправдовують вбивцю», - іронічно зауважив Аброськін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-