Укрінформ і Transparency International розпочали випуск Антикорупційного вісника

Укрінформ і Transparency International розпочали випуск Антикорупційного вісника

Укрінформ
У Міжнародний день боротьби з корупцією "Укрінформ" та українське представництво глобальної антикорупційної неурядової організації Transparency International випустили перший номер інформаційно-аналітичного Антикорупційного вісника.

Як повідомляють ініціатори цього проекту, його мета - донести до якнайширшого кола читачів інформацію про стан корупції в державі, а також про реальні кроки, які робляться з метою подолання цього негативного явища.

"Вісник містить інформацію про важливі події, заяви перших осіб та громадських організацій щодо подій, пов’язаних з антикорупційними реформами. Ми також висвітлюємо корупційні проблеми та викриття, затримання хабарників, судові процеси над корупціонерами. Інформуємо про міжнародний досвід боротьби з корупцією», - наголошують автори проекту.

В Антикорупційному віснику читачі знайдуть цікаві інтерв'ю та аналітичні матеріали, а також можуть ознайомитися із матеріалами про позитивний досвід боротьби з корупцією в Україні та шанси на майбутнє в цій сфері.

Вісник виходитиме 2 рази на місяць (у середу).

Укрінформ і Transparency International Україна закликають своїх читачів використовувати матеріали Антикорупційного вісника в ефірі телеканалів чи на сторінках медіа, на своїх сайтах і в соціальних мережах. Але при цьому будуть вдячні за коректні посилання на наш проект.

Нагадаємо, сьогодні ж стартував всеукраїнський соціальний проект «...і я не мовчатиму!», ініційований Укрінформом і Transparency International Україна.

У його рамках на сайті www.ukrinform.ua буде проводитися соціологічне опитування щодо ставлення українців до хабарництва.

Соцопитування проводитиметься упродовж трьох наступних місяців. Усі небайдужі зможуть анонімно поділитися своїм позитивним досвідом боротьби із хабарами та хабарниками, розповісти історію про те, як можна прожити без корупції. Шляхом підрахунку голосів ми зможемо зробити певні висновки та показати громадськості остаточні результати, які стосуються рівня корупції в Україні. Заходьте та голосуйте.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-