Рубан розповів ростовському суду, чому не вдалося виміняти Савченко

Рубан розповів ростовському суду, чому не вдалося виміняти Савченко

Укрінформ
Бойовики самопроголошеної "ЛНР" не хотіли просто так відпускати з полону льотчицю Надію Савченко.

Про це в Донецькому міському суді Ростовської області розповів свідок захисту у справі Савченко - керівник громадської української організації «Центр обміну полоненими» Володимир Рубан, пише Медіазона.

"Конкретно щодо Савченко була відповідь від Корякіна (представник бойовиків. - Ред.), дослівно він сказав, що тут закавика. "Ми не можемо її відпустити, тому що вона поводиться так, як ніби її завтра випустять, не ламається, поводиться нахабно, типова бандерівка, тому ми її не відпустимо сьогодні. Ось зламаємо і потім відпустимо", - переповів розмову Рубан.

Нагадаємо, українська льотчиця Надія Савченко була викрадена терористами на Донбасі, які перевезли її до Росії. Там її звинуватили в причетності до загибелі російських журналістів. Проте, за даними захисту, вона не могла бути причетна до загибелі журналістів, оскільки потрапила в полон ще до їх смерті.

В обвинувальному висновку у кримінальній справі відносно Савченко йдеться про звинувачення в замаху на вбивство і вбивстві, а також у незаконному перетині кордону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-