Випробування

Випробування "Дозору" виявило півсотні недоліків - Міноборони

Укрінформ
Під час державних випробувань броньованого автомобіля "Дозор" було виявлено 49 недоліків. Після їх усунення машина буде прийнята на озброєння ЗСУ.

Про це заявив заступник міністра генерал-лейтенант Ігор Павловський, інформує прес-служба відомства.

"Наразі готується спільне рішення з підприємством "Укроборонпром" щодо усунення цих недоліків та укладання угоди на постачання цього автомобіля до ЗСУ. Всі ці питання будуть вирішені в робочому порядку і Збройні Сили України отримають надійну машину", - запевнив він.

Недоліки, які були виявлені під час випробувань, здебільшого стосуються ходової частини. Машина пройшла близько 8 тисяч кілометрів і частота поломок склала 4-5 на тисячу кілометрів.

"Ми повинні забезпечувати наших військовослужбовців такою технікою, яку можна використовувати в повному обсязі. Техніка призначена для виконання завдання, а не для того, щоб її ремонтувати після кожної тисячі кілометрів пробігу. Перш за все для нас - це життя людей", - наголосив Павловський.

"Дозор" — автомобіль спеціального призначення, створений як транспортний засіб як для військового, так і для цивільного використання. Для цивільних потреб був створений позашляховик під назвою "Дозор-А", а для військовиків - "Дозор-Б".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-