У Мінрегіоні розказали, що за рік буде з тарифами

У Мінрегіоні розказали, що за рік буде з тарифами

Ексклюзив
Укрінформ
Тарифи на житлово-комунальні послуги до 2017 року будуть доведені до ринкового рівня. Це означає, що вони знижуватимуться при здешевленні енергоносіїв і, відповідно, підвищуватимуться - при подорожчанні.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України - керівник апарату Максим Малашкін.

«До 2017 року ціна на газ для населення має бути зрівняна з ринковою ціною. Відповідно, зниження ціни на газ для підприємств означатиме зниження ціни і для населення. Якщо говорити про теплопостачання, то воно також залежить від ціни на газ, енергоносій в структурі тарифу займає значну частину. Якщо ціна на газ зменшиться, це вплине на вартість послуг», - сказав Малашкін.

За його словами, на тарифи в майбутньому також вплине зміна розміру заробітної плати для працівників житлово-комунальних господарств та інших видатків.

Крім того, кінцева вартість «комуналки» для населення значно залежить від погодних умов для конкретного періоду, наголосив заступник міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-