Савченко захворіла, але на суд прийшла

Савченко захворіла, але на суд прийшла

Укрінформ
У Донецьку Ростовської області почалося чергове засідання на процесі народного депутата України Надії Савченко. Вона захворіла, але засідання просила не скасовувати.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

«Перед засіданням Надія Савченко сказала, що захворіла, три дні приймала антибіотики, але переносити засідання не хоче. Допитують Олександра Токарева, оператора НТВ, який записав інтерв'ю з Савченко, коли вона перебувала у полоні батальйону «Зоря», - йдеться в повідомленні.

Адвокати Савченко іронічно уточнюють порядок денний: «Сьогодні у нас Плотницький Шредингера (чи то буде, чи то ні). А також потерпілий Денисов і свідок Токарев. Допит свідка знову буде по телевізору з Басманного суду. Судді Карпова (щодо якого розпочато слідство в Україні - ред.) там щось не видно. Сховався», - пише у Твіттері Микола Полозов.

«Сьогодні понеділок, у Донецьку нехолодно. Гоша Плотницький від нас за 60 км, і у принципі, до кінця тижня міг би дійти навіть пішки», - резюмує у Твіттері Марк Фейгін.

Нагадаємо, українську льотчицю Надію Савченко російське слідство звинувачує за статтями "вбивство" і "замах на вбивство". Українка усі звинувачення заперечує. Насправді після захоплення у полон бойовиками її за сприяння того ж Плотницького було переправлено на територію Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-