Адвокат навідав сина Джемілєва в Астраханській колонії

Адвокат навідав сина Джемілєва в Астраханській колонії

Укрінформ
Адвокат Микола Полозов побував в Астраханській колонії №10 у сина народного депутата України Мустафи Джемілєва Хайсера, незаконно етапованого з Краснодара.

Про це він повідомив у своєму Твіттері. 

«Зустрівся у ВК-10 з Хайсером Джемілєвим. Він почувається нормально, був дуже радий зустрічі. На умови утримання Хайсер не скаржиться. Керівництво колонії уважно вислухало мої побажання, обіцяє йти назустріч», - пише Полозов.

Нагадаємо, Хайсер Джемілєв у травні 2013 року у дворі власного будинку у Бахчисараї з необережності застрелив з рушниці охоронця Февзі Едемова. Після анексії Криму російські слідчі органи вирішили розслідувати його справу заново. Хайсера вивезли із сімферопольського СІЗО до Краснодарського краю, де він був визнаний судом присяжних винним у «вбивстві з необережності» і засуджений до 5 років ув'язнення. Після цього Верховний суд Російської Федерації скоротив термін на півтора роки. Російський вирок на три місяці менше того, що визначив Хайсеру Джемілєву Дніпровський суд Києва у квітні 2015 року - 3 роки і 8 місяців.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що син народного депутата України Мустафи Джемілєва Хайсер, незаконно етапований з Краснодара до Астрахані, знаходиться в астраханській колонії №10.

10 листопада адвокат Микола Полозов вилетів до Астрахані, де почав розшук сина народного депутата.

Фото: kommersant.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-