У МВС пояснили, що тепер буде з міліцейською формою та документами

У МВС пояснили, що тепер буде з міліцейською формою та документами

Укрінформ
Правоохоронці вже нової структури – Національної поліції України – мають змогу використовувати посвідчення, печатки, логотипи та емблеми міліції і Міністерства внутрішніх справ України до 31 грудня 2016 року.

Відповідна норма закріплена у Законі України "Про Національну поліцію", нагадує прес-служба МВС України.

"У відповідності з пунктом 18 Прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про Національну поліцію" до 31 грудня 2016 року поліцейські можуть використовувати атрибути міліції, зокрема – посвідчення, печатки, логотипи та емблеми міліції і Міністерства внутрішніх справ України", - йдеться у повідомленні.

Також відповідно до Прикінцевих та перехідних положень цього Закону, поліцейським дозволяється носіння та використання форменого обмундирування, визначеного для працівників міліції.

"Таким чином, до моменту забезпечення поліцейських належним одностроєм, а органів та підрозділів Національної поліції – відповідною атрибутикою, працівники поліції будуть користуватись форменим обмундируванням міліції. Це жодним чином не свідчить про відсутність у них повноважень працівників Національної поліції", - додали в МВС.

Нагадаємо, Закон України «Про Національну поліцію» набув чинності з 7 листопада. З цього дня міліція в Україні припинила своє існування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-