«Радник Президента» тримав кокаїн у скриньці Укрпошти

«Радник Президента» тримав кокаїн у скриньці Укрпошти

Укрінформ
Рекордна за останнє десятиліття партія кокаїну, вилучена правоохоронцями в Запорізькій області, коштує за цінами «чорного ринку» близько двох мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Запорізькій області.

"Вартість рекордної за останнє десятиліття партії кокаїну, вилученої співробітниками управлінь боротьби з незаконним обігом наркотиків та слідства ГУМВС України в Запорізькій області, за цінами «чорного ринку» сягає двох мільйонів гривень", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили правоохоронці, це та партія, яку затримали 23 жовтня.

Наразі з’ясовано, що зловмисники у якості схованки наркотиків використовували абонентську скриньку «Укрпошти». А для спокійного та безперешкодного переміщення наркотиків по території країни користувалися підробленими посвідченнями правоохоронних та владних структур. Так, під час затримання одного з фігурантів - 51-річного мешканця Запоріжжя, у нього вилучили фальшиві посвідчення співробітника СБУ, прокуратури, судді, служби порятунку та навіть радника Президента України.

Загалом, зазначили правоохоронці, під час проведення ряду санкціонованих обшуків вилучено 265 грамів кокаїну, що за цінами «чорного ринку» складає близько двох мільйонів гривень. Окрім того, вилучено автомат Калашникова з набоями, тринадцять золотих зливків, а також велику кількість готівки: понад вісім тисяч євро, майже тридцять тисяч доларів США та тридцять сім з половиною тисяч гривень.

Триває кримінальне провадження.

Нагадаємо, 23 жовтня року запорізькі міліціонери ліквідували канал постачання «важких» наркотиків на територію області. Під час спецоперації було затримано чотирьох осіб, причетних до наркотрафіку та торгівлі кокаїном. Двоє з них – мешканці Запоріжжя, ще двоє – однієї з областей України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-