Київгаз грозить відрізати газ за відмову від лічильників

Київгаз грозить відрізати газ за відмову від лічильників

Укрінформ
ПАТ "Київгаз" інформує про відключення від газопостачання абонентів, які відмовляються від встановлення газових лічильників.

Про це повідомляє сайт Київгазу.

"Згідно із Законом України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу" ПАТ "Київгаз" зобов’язане встановити лічильники природного газу до 1 січня 2016 року. Згідно зі ст. 6 вищевказаного Закону, у квартирах та приватних будинках, у яких газ використовується для підігріву води та приготування їжі (тобто, де встановлені газові водогрійні колонки та газові плити) до кінця 2015 року мають бути встановлені газові лічильники", - йдеться у повідомленні.

Також у Київгазі наголошують, що на підставі ст. 5 ЗУ "Про забезпечення комерційного обліку природного газу" ПАТ «Київгаз» на законних підставах має право припинити газопостачання у будинки та квартири, жителі яких відмовляються від встановлення газових лічильників.

Про адреси, за якими проводитимуться планові роботи зі встановлення лічильників газу, кияни будуть поінформовані телефоном та шляхом розміщення оголошень.

Встановлення лічильників газу для населення здійснюється ПАТ «Київгаз» безкоштовно у відповідності до чинного законодавства України. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-