В МЗС встановили «стілець Сенцова»

В МЗС встановили «стілець Сенцова»

Укрінформ
Усі іноземні делегації відсьогодні проходитимуть поряд із "режисерським стільцем Олега Сенцова" як символом необхідності звільнити українських політичних в'язнів на території РФ.

Про це заявив посол з особливих доручень МЗС України Дмитро Кулеба під час презентації інсталяції FREEDOM на підтримку Олега Сенцова та інших українських політичних в'язнів у Міністерстві закордонних справ України у вівторок в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З сьогоднішнього дня всі іноземці, які відвідуватимуть МЗС для проведення переговорів всіх рівнів, включаючи міністрів закордонних справ проходитимуть повз режисерський стілець Олега Сенцова", - зазначив він.

За його словами, це буде нагадування про те, що Олег Сенцов є режисером, якого незаконно викрала і утримує Росія, і те, що він має сидіти не на лаві в російській в'язниці, а на режисерському стільці і знімати кіно.

Кулеба підкреслив, що звільнення українських політичних в'язнів має залишатися на порядку  денному не тільки зовнішньої політики України, але і порядку денному наших партнерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-