Бойовики дохазяйнувалися: перебої з водою, на черзі - замерзлі труби

Бойовики дохазяйнувалися: перебої з водою, на черзі - замерзлі труби

Укрінформ
На окупованій території Донбасу зростає невдоволення людей через проблеми із централізованим забезпеченням населення водою. 

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"Так, у Луганську мають місце проблеми з водопостачанням мешканців обласного центру. З метою «покращення» ситуації комунальними службами припиняється водопостачання населених пунктів сателітів, за рахунок чого вдається забезпечити обласний центр", - йдеться у повідомленні.

Аналогічні проблеми присутні й у Перевальському районі так званої "ЛНР", де дуже напружена ситуація із водопостачанням. Немає води в селищі міського типу Байрачки та села Софіївка. Здійснюється часткова подача води в Перевальську, Артемівську, Зоринську, Ящиковому та інших населених пунктах.

У разі невідновлення подачі води в населенні пункти при пониженні температури повітря нижче 0 є загроза перемерзання водопровідних і каналізаційних мереж, наголошують у штабі.

Там також зауважили, що після завершення бойових дій в Дебальцевому в березні 2015 року, не зважаючи на неодноразові запевнення самопроголошеної влади, житлові будинки в місті не відновлені, вікна не вставлені, населення, яке виїхало з міста на територію України та РФ, не квапиться повертатися додому, а навпаки, не очікуючи комунального колапсу, і далі залишають місто. Водночас жителі Дебальцевого звинувачують "владу ДНР" у розкраданні коштів, які нібито були виділені Росією на відновлення міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-