На суді терористка

На суді терористка "Тереза" заявила відвід усім, кому могла

Укрінформ
Співробітниця "міністерства державної безпеки ДНР" громадянка РФ Лариса Чубарова ("Тереза"), яка обвинувачується в тероризмі, на засіданні Київського райсуду в Харкові подала клопотання про відведення суддів, прокурора і навіть свого адвоката.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в суді.

"Обвинувачена подала клопотання про відведення колегії суддів, прокурора і навіть свого адвоката. При цьому вона посилалася на те, що з адвокатом у неї різні погляди", - зазначили в суді.

Клопотання задовольнили частково: у неї буде новий захисник.

Наступне засідання у справі "Терези" призначено на 13 жовтня.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 7 квітня співробітники СБУ затримали 45-річну громадянку РФ Ларису Чубарову, яка жила в Харкові і є співробітницею так званого міністерства держбезпеки "ДНР" з позивним "Тереза". Під час обшуку у неї знайшли саморобний вибуховий пристрій, військове спорядження й антиукраїнську символіку. "Терезі" інкримінують участь у непередбачених законом збройних формуваннях, незаконне поводження зі зброєю, посягання на територіальну цілісність і недоторканість держави.

21 травня в Київському райсуді Харкова боєць батальйону "Азов" упізнав у ній "Терезу", яка катувала полонених українських військових у Мар’їнці.

Фото: fakty.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-