Кличко назвав дати завершення ремонту столичних доріг

Кличко назвав дати завершення ремонту столичних доріг

Укрінформ
Мер столиці Віталій Кличко вибачився перед киянами за незручності, які створюють ремонтні роботи на головних магістралях.

Зокрема, наразі у місті ведеться активний ремонт доріг по вул. Васильківській, бульвару Тараса Шевченка, на площі Перемоги та на Південному мосту, через що виникають затори, повідомляє прес-служба КМДА.

"Ці автошляхи характеризуються великою інтенсивністю руху транспорту. А зараз тут триває активна фаза ремонту. Ми застосовуємо сучасну європейську технологію укладки асфальту, що дозволить покриттю витримувати значно більші навантаження, а отже, слугувати місту десятиліттями", – зазначив Кличко.

За його словами, саме через використання нових технологій на заміну дорожнього покриття на цих об’єктах потрібно досить багато часу.

"Я перепрошую у киян за незручності, затори, які виникають під час поїздки цими дорогами. Процес дійсно досить тривалий і ми працюємо цілодобово, щоб прискорити здачу об’єктів, проте якісна робота потребує часу", – підкреслив мер.

Найближчим часом, 5 жовтня, дорожники завершать оновлення покриття на площі Перемоги. Обмеження для руху по Південному мосту будуть зняті 14 жовтня. Роботи на бульварі Шевченка заплановано виконати до 20 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-