У зоні АТО загинув десантник-чемпіон України (додано фото)

У зоні АТО загинув десантник-чемпіон України (додано фото)

Укрінформ
У неділю, 7 вересня, жителі Костополя, що на Рівненщині, прощаються з земляком, контрактником 80-ї окремої аеромобільної бригади Віталієм Ставським - чемпіоном України-2007, майстром спорту з греко-римської боротьби, який загинув 1 вересня під час оборони аеропорту Луганська від наступу російських військ.  

У неділю, 7 вересня, жителі Костополя, що на Рівненщині, прощаються з земляком, контрактником 80-ї окремої аеромобільної бригади Віталіієм Ставським - чемпіоном України-2007, майстром спорту з греко-римської боротьби, який загинув 1 вересня під час оборони аеропорту Луганська від наступу російських військ.

Про це повідомляється на офіційному сайті Костопільської районної влади.

Віталій Ставський

Віталій Ставський. Фото: facebook

"Ще не згасла свіча пам'яті за героєм Костопільщини - бійцем батальйону особливого призначення "Херсон" - капітаном міліції Русланом Салівончиком, як уже із смутком змушені повідомити про ще одну важку втрату - загибель військовослужбовця 80-ї окремої аеромобільної бригади Віталія Ставського (1991 року народження). І знову обірвалося молоде життя", - йдеться у некролозі.

Руслан Сергійович Салівончик

Руслан Сергійович Салівончик. Фото: kostvlada

Віталій народився та виріс у Костополі, був зразковим вихованцем місцевого обласного ліцею-інтернату спортивного профілю, чемпіоном України-2007, майстром спорту з греко-римської боротьби. Усвідомивши, що військова справа - це сенс його життя, Віталій Ставський із жовтня 2011 року проходив службу за контрактом у військовій частині А0284 (Львів).

Віталій Ставський

Віталій Ставський. Фото: kostvlada

Читайте також: При відході з аеродрому Луганська силовики знищили 2 танки, 7 БТРів і сотню бойовиків.

"Здавалося б, можна радіти життю, кохати, виховувати дітей, приносити радість у свою сім'ю... У хлопця були мрії, земні бажання, життєві плани, восени мали зіграти весілля. Все було попереду, але хто міг передбачити, що у горнилі неоголошеної війни, за два дні до свого народження, 1 вересня, героїчно піде із життя молодший сержант Віталій Ставський?! Воїн-десантник, один із найкращих синів України. Він загинув, обороняючи аеропорт у Луганську", - зазначається у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-