Чотирирічну дитину згвалтували прямо в шкільному автобусі

Чотирирічну дитину згвалтували прямо в шкільному автобусі

Укрінформ
Індійські правоохоронці проводять розслідування щодо прибиральника, який підозрюється в згвалтуванні чотирирічної дівчинки в шкільному автобусі.

Як пише газета The Times of India, поліція вже заарештувала чоловіка і допитує його. 27-річний чоловік рік пропрацював на посаді шкільного прибиральника.

Батьки постраждалої звернулися в поліцію через тиждень після згвалтування - дитина була залякана. Про інцидент стало відомо після того, як дівчинку госпіталізували і лікарі підтвердили факт згвалтування.

Інцидент стався ще 6 вересня в окрузі Тхане штату Махараштра, коли дівчинка разом із подругою сідали в автобус, в якому не було нікого, окрім прибиральника. Він покликав одну з дівчаток на заднє сидіння і там згвалтував її. Друга дівчинка намагалася відбити подругу, але чоловік залякав їх обох, пригрозивши вбити.

Нагадаємо, в грудні 2012 року широкий розголос отримало жорстоке групове згвалтування 23-річної дівчини в Делі, жертва якого загинула. Хоча злочинців майже відразу впіймали і у вересні 2013 року частину з них засудили до страти, преса продовжує повідомляти про злочини на сексуальному грунті. Нерідко жертвами гвалтівників стають діти. Так, у квітні повідомлялося про аналогічний злочин у Делі. Тоді гвалтівники залишили п'ятирічну жертву помирати замкнутою в квартирі, проте дівчинку вдалося врятувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-