Тітушко за мировою угодою отримає 3 роки умовно

Тітушко за мировою угодою отримає 3 роки умовно

Укрінформ
Вадим Титушко згідно з мировою угодою, укладеною ним з потерпілими, має отримати покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з відтермінуванням виконання рішення суду на 2 роки. Ще двоє підсудник у цій справі Михайло Пшук та Сергій Приходько мають отримати 2 роки обмеження волі з відтермінуванням відбування покарання на 1,5 роки

Вадим Титушко згідно з мировою угодою, укладеною ним з потерпілими, має отримати покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з відтермінуванням виконання рішення суду на 2 роки. Ще двоє підсудник у цій справі Михайло Пшук та Сергій Приходько мають отримати 2 роки обмеження волі з відтермінуванням відбування покарання на 1,5 роки.

Такі дані мирової угоди оголосила сьогодні у ході судового засідання слідчий суддя Лариса Радуцька, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Тітушко зобов'язаний виплатити Ользі Сніцарцук 11 тис. 707 грн та Владиславу Соделю - 12 тис. 613 грн. моральної і матеріальної компенсації. У свою чергу Пшук і Приходько зобов'язані виплатити Сніцарчук та Соделю по 4 тис. грн.

Разом з тим обвинувачувані Пшук, Приходько і Тітушко зобов'язались вибачитися перед потерпілими у присутності засобів масової інформації.

Нагадаємо, 18 травня 2013 року під час акції опозиції "Вставай, Україно!" у Києві виник конфлікт між представниками опозиції та групою молодих людей спортивної статури, що переріс у бійку. Під час інциденту постраждала журналістка "5 каналу" Ольга Сніцарчук та фотограф видання "КомерсантЪ Украина" Влад Содель. У нападі на журналістів обвинувачувалися Сергій Приходько, Андрій Ярошенко, Михайло Пшук і Вадим Тітушко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-