На Київщині чоловік кинув гранату на вулиці - поранив себе та перехожу

На Київщині чоловік кинув гранату на вулиці - поранив себе та перехожу

Укрінформ
У Сквирській громаді Київської області чоловік кинув гранату на вулиці. Через спричинений вибух, травмувалась перехожа та сам зловмисник.

Як передає Укрінформ, про це Поліція Київської області повідомляє у Фейсбуці.

Про подію до поліції повідомила свідок. Заявниця також описала прикмети зовнішності та одяг зловмисника, після чого поліцейські розпочали комплекс заходів щодо його встановлення та затримання.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Білоцерківського управління поліції Київщини, кінологи та вибухотехніки.

Оперативники в той же вечір затримали 32-річного правопорушника за його місцем проживання.

Правоохоронці дізнались, що гранату зловмисник знайшов у селі за допомогою металошукача цьогоріч на початку квітня, яку забрав собі та незаконно зберігав у себе вдома. Раніше він вже мав проблеми із законом за побиття знайомої та зберігання холодної зброї.

Читайте також: В Одесі затримали підозрюваних у стрілянині в ресторані, двоє з них - рецидивісти з Росії

Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі за процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру (ч. 4 ст. 296, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України).

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці з'ясовують обставини інциденту в Шевченківському районі Києва, де внаслідок підриву гранати поранена жінка.

Пкрше фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-