На Закарпатті у переправників ухилянтів вилучили гумові човни та автівки - поліція

На Закарпатті у переправників ухилянтів вилучили гумові човни та автівки - поліція

Фото, відео
Укрінформ
У Закарпатській області поліція провела обшуки в організаторів схеми незаконного переправлення військовозобов’язаних через кордон, вилучили гумові човни, автівки, мобільні телефони та гроші.

Про це повідомляє у Фейсбуці поліція Закарпатської області, передає Укрінформ.

"На Закарпатті поліція провела обшуки в організаторів схеми незаконного переправлення військовозобов’язаних через держкордон. Інформацію про них отримали в ході оперативних заходів співробітники міграційної поліції ГУНП в Закарпатській області. За даним фактом правоохоронці розпочали розслідування та з’ясували, що до організації незаконної схеми причетна група закарпатців", - йдеться в повідомленні.

За оперативними даними, канали переправлення функціонували в межах Тячівського та Берегівського районів.

Як кажуть у поліції, "клієнтів" переправляли як сухопутним шляхом, так і через річку за допомогою човнів.

Читайте також: У Києві затримали чоловіка, який вдарив ножем пасажира метро

"Для збору доказів у справі за місцями проживання фігурантів слідчі Головного управління поліції області провели девʼять санкціонованих судом обшуків. Слідчі дії здійснювалися в Берегівському, Тячівському та Хустському районах. У зловмисників виявили та вилучили 4 гумові човни та весла до них, бінокль, 7 елітних автомобілів, 12 мобільних телефонів та гроші в іноземній валюті, імовірно здобуті злочинним шляхом", - повідомили в поліції.

Наразі у справі триває досудове розслідування, процесуальне керівництво в якому здійснює Спеціалізована прокуратура у сфері оборони західного регіону.

Зазначають, що вирішується питання щодо повідомлення фігурантам про підозру та обрання запобіжних заходів.

Також правоохоронці встановлюють інших можливих спільників, причетних до цієї схеми.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в Тисі знову знайшли тіло втопленого чоловіка мобілізаційного віку. Це уже 33-й випадок з часу початку повномасштабного вторгнення російської армії в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-