На Закарпатті у ТЦК помер чоловік, якого визнали придатним до служби

На Закарпатті у ТЦК помер чоловік, якого визнали придатним до служби

Укрінформ
На Закарпатті у ТЦК помер чоловік, раніше військово-лікарська комісія визнала його придатним до служби.

Про це повідомили у Фейсбуці Закарпатського обласного ТЦК та СП, передає Укрінформ.

"Повідомляємо, що 23 травня у військовозобов’язаного, який знаходився в одному з підпорядкованих ТЦК області і за висновками ВЛК був придатним до служби, різко погіршилося самопочуття. Йому надали домедичну допомогу та викликали бригаду «швидкої», яка по приїзду констатувала смерть. Висловлюємо співчуття рідним та близьким", - йдеться в повідомленні.

Також в Закарпатському ОТЦК та СП повідомили, що за даним фактом призначено службову перевірку.

В установі зазначили, що до складу позаштатних військово-лікарських комісій при ТЦК та СП входять лікарі закладів охорони здоров’я комунальної та державної форми власності, що визначені виконавчим комітетом міської, сільської, селищної ради.

Читайте також: На Дніпропетровщині чоловік із ножем напав на співробітника ТЦК

"На жаль, трапляються випадки, коли медики ВЛК визнають військовозобов’язаних придатними до служби, але згодом відбуваються трагедії", - зазначили в пресслужбі Закарпатського ОТЦК та СП.

Раніше Укрінформ повідомляв, що три тижні тому у квітні на Закарпатті дорогою до тренувального центру помер мобілізований чоловік, якого ВЛК визнала придатним до служби, хоча він був епілептиком. Чоловік помер від епілептичного припадку в дорозі до навчального центру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-