Діти Харківщини отримали понад 20 тисяч подарункових боксів від організації «Крок в нове життя»

Діти Харківщини отримали понад 20 тисяч подарункових боксів від організації «Крок в нове життя»

Укрінформ
За останні півтора року діти Харківщини змогли отримати понад 20 тисяч подарункових боксів від організації «Крок в нове життя» у співпраці з Українським Продовольчим Банком.

Про це розповіла у пресцентрі Укрінформу голова правління організації «Крок в нове життя» Наталя Раріна під час конференції «День донора їжі: підсумки та перспективи».

“Це масштабний проєкт, який ми продовжуємо. У його рамках наша команда передавала бокси харківським дітям під час організованих нами свят. До речі, найчастіше їздили саме у прифронтові території”, - розповіла Раріна.

У коментарі кореспондентці Укрінформу вона також зазначила, що найбільше відвідували саме деокуповані території - Ізюмщину, Чугуївщину, Балаклію та Богодухів.

“Наповнення боксів залежало від потреб населеного пункту та змінювалося в залежності від громади. Однак в набір обовʼязково входила їжа, подарунки у вигляді солодощів, засоби гігієни, памперси тощо”, - каже Раріна.

Під час цих свят діти лишали волонтерам свої малюнки, тож організація активно шукає спосіб показати їх світу.

Читайте також: На благодійному галаконцерті у Берліні зібрали €1 мільйон для допомоги українським дітям

“Це не просто зображення, це історії про життя цих дітей. Наприклад, один хлопчик намалював смартфон і пояснив волонтерці, що це телефон його тата, який вже ніколи йому не подзвонить, бо загинув на війні. Також деякі малюнки намальовані шматочком вугілля, коли діти переховувалися від обстрілів у підвалах”, - пояснила голова правління організації «Крок в нове життя».

Раріна у ході конференції вручила голові Продовольчого Банку нагороду від інженерного війська ЗСУ за гуманітарну підтримку Харківщини, під гаслом “Не маємо права на помилку”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-