У Чернігові на автостоянці чоловік стріляв із пістолета у собаку

У Чернігові на автостоянці чоловік стріляв із пістолета у собаку

Укрінформ
У Чернігові чоловік стріляв із травматичного пістолета у собаку на автостоянці, поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це у Фейсбуці повідомляє поліція Чернігівської області, передає Укрінформ.

«Поліцейські встановили особу 50-річного чоловіка, який на автостоянці в Чернігові вистрелив у собаку з травматичного пістолету. У зловмисника вилучено зброю та набої до неї», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 10 травня зранку до поліції надійшло повідомлення від охоронця однієї з автостоянок в місті Чернігові. Чоловік повідомив, що власник автівки, який прийшов на стоянку за своїм транспортним засобом, з хуліганських мотивів здійснив кілька пострілів з травматичної зброї по собаці, який знаходився на території автостоянки.

На місце події прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Чернігівського райуправління поліції. Правоохоронці встановили, що 50-річний автовласник вистрелив у собаку з травматичної зброї.

Тварина залишилася живою та з травмами була доставлена до ветеринарної клініки для надання медичної допомоги. На даний час собака в безпеці, загрози її життю немає.

Зловмисник надав правдиві свідчення. Поліція вилучила у нього пістолет, з якого, ймовірно, були зроблені постріли. Зброю та набої направили на проведення експертних досліджень.

Слідчий поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 1 статті 299 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з тваринами). Санкція статті передбачає до трьох років ув’язнення.

Читайте також: На Київщині виявили притулок, де жорстоко поводилися із тваринами

Як повідомлялось, у Дніпровському районі столиці чоловіку, який кинув об асфальт собаку знайомої, повідомили про підозру в жорстокому поводженні з твариною, йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-