У Кривому Розі в ТЦК помер чоловік - що відомо

У Кривому Розі в ТЦК помер чоловік - що відомо

Укрінформ
У Саксаганському терцентрі комплектування та соціальної підтримки в Кривому Розі помер військовозобов'язаний.

Про це повідомила у Фейсбуці служба зв’язків з громадськістю Дніпропетровського обласного ТЦК та СП, передає Укрінформ.

"Повідомляємо, що 5 травня на території Саксаганського ТЦК та СП м. Кривого Рогу внаслідок раптового різкого погіршення стану здоров’я помер військовозобов’язаний. Різке погіршення здоров’я військовозобов’язаного супроводжувалось ознаками епілептичного нападу", - йдеться у повідомленні.

У терцентрі зазначили, що була негайно викликана швидка медична допомога, до прибуття якої військовозобов’язаному надавалась домедична допомога. Співробітники патрульної поліції, які прибули за викликом, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу.

"За фактом смерті громадянина тривають слідчі дії правоохоронних органів, до завершення яких просимо утриматись від емоційних і неперевірених заяв та суджень", - наголосили в ТЦК.

Читайте також: Поліція на Закарпатті розслідує конфлікт з працівниками ТЦК, де лунали попереджувальні постріли

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про раптову смерть в ТЦК Кривого Рогу 44-річного чоловіка, який після проходження військово-лікарської комісії готувався відбути до навчального центру.

Як повідомляв Укрінформ, поліція Тернопільщини оприлюднила результати судово-медичної експертизи 49-річного жителя Чортківського району, якого доправили без свідомості до місцевої лікарні з ТЦК у місті Бучач. Зазначається, що причина смерті чоловіка – закрита черепно-мозкова травма з крововиливом, перелом черепа, який характерний для падіння на площину. Правоохоронці встановили з показів свідків та очевидців події, що вказані тілесні ушкодження чоловік отримав у результаті падіння під час епілептичного нападу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-