Для іноземців і міжнародних організацій змінили порядок відвідування Херсонщини

Для іноземців і міжнародних організацій змінили порядок відвідування Херсонщини

Укрінформ
Для відвідування Херсонщини іноземним громадянами та міжнародними організаціями відтепер потрібно повідомити про чіткі плани за 72 години до візиту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська ОВА з посиланням на наказ коменданта області.

«Змінено порядок відвідування Херсонщини іноземними громадянами та міжнародними організаціями – наказ коменданта області», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, відтепер потрібно повідомити про чіткі плани відвідати населені пункти регіону за 72 години до візиту. Це стосується представників іноземних, консульських установ, представництв міжнародних організацій, добровольців тощо.

Читайте також: Зеленський відреагував на загибель французьких волонтерів у Бериславі

Подати заповнені документи потрібно на електронну пошту Комендатури Херсонської області: kherson.komendant@gmail.com. Лист заповнюється за встановленою формою і у темі листа слід зазначити «Повідомлення про пересування».

В ОВА звертають увагу, що кожен представник делегації має підписати встановлену форму та чітко дотримуватись зазначеної мапи маршруту.

У разі порушення дотримання маршруту чи термінів, що вказані в повідомленні про пересування, за рішенням коменданта Херсонської області здійснюється заборона в’їзду на територію регіону.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині доповнили список небезпечних населених пунктів, куди заборонили в'їзд іноземним волонтерам без погодження з військовою адміністрацією.

Фото: mil.in.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-