На Житомирщині затримали зловмисника, який смертельно поранив чоловіка

На Житомирщині затримали зловмисника, який смертельно поранив чоловіка

Фото, відео
Укрінформ
У Попільнянській громаді на Житомирщині затримали підозрюваного у стрілянині в обласному центрі, унаслідок якої дістав поранення та помер у лікарні чоловік.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління Нацполіції в Житомирській області.

«Для встановлення та затримання причетного, який міг рухатися автомобілем, було введено у дію спеціальну поліцейську операцію... Оперативники управління карного розшуку ГУНП та регіонального управління стратегічних розслідувань Національної поліції збирали та опрацьовували інформацію. Правоохоронці встановили, що водій міг перебувати у Попільнянській громаді. Саме там вони виявили транспортний засіб Hyundai Santa FE. За силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД було проведено затримання 40-річного жителя смт Попільня», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з автомобіля затриманого вилучили речові докази, що можуть свідчити про його причетність до стрілянини і поранення.

На Житомирщині затримали зловмисника, який смертельно поранив чоловіка / Фото: Національна поліція

Крім того, поліцейські провели низку обшуків за місцем проживання затриманого та в інших приміщеннях, до яких він має стосунок. Там вилучили велику кількість зброї та боєприпасів, серед яких понад 1000 патронів різного калібру, постріли до гранатомета, міни та інше.

Слідчі повідомили чоловікові про підозру в учиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу) та незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 263). Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Читайте також: У житомирській лікарні помер чоловік, який отримав поранення під час стрілянини - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, у Житомирі під час стрілянини дістав поранення чоловік. Згодом стало відомо, що він помер у лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-