На Черкащині нетверезий водій під час утечі від поліції потрапив у ДТП разом із 6-річним сином

На Черкащині нетверезий водій під час утечі від поліції потрапив у ДТП разом із 6-річним сином

Відео
Укрінформ
У Смілі Черкаської області нетверезий водій втікав від поліції, перекинувся, й травмував свого 6-річного сина.

Про це повідомляє поліція Черкаської області на своїй сторінці в Фейсбуці, передає Укрінформ. 

"Інцидент трапився ввечері 13 березня в Смілі. Водій ВАЗ-2170, який їхав попереду поліцейських, раптово пригальмував і різко здав назад, при цьому зачепив службове авто. Обидва транспортні засоби механічних пошкоджень не зазнали. Однак водій почав тікати від поліцейських, грубо порушуючи правила та наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху. 

Вимогу поліцейських зупинитися керманич проігнорував, та на одній із вулиць не впорався з керуванням, здійснив наїзд на бордюр, в’їхав у бетонний паркан і перекинувся", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у поліції, порушником виявився 24-річний чоловік, він мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. На момент ДТП в салоні авто була його 6-річна дитина. Батько та син травмувалися й були госпіталізовані до лікарень.

Читайте також: На Прикарпатті у ДТП загинула жінка і п'ятирічна дитина, немовля - в реанімації

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 КК України. Зразки крові на стан сп’яніння, які відібрали у водія в медичному закладі, направили на відповідну експертизу.

Як повідомляв Укрінформ, у Шполі Черкаської області неповнолітній водій наїхав на двох дітей, хлопчик загинув, його сестру ушпиталили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-