Ворог активно готується до фальсифікацій на березневих виборах Путіна - Лисогор

Ворог активно готується до фальсифікацій на березневих виборах Путіна - Лисогор

Укрінформ
Ворог задіює максимально широкий спектр фальсифікацій і адміністративного тиску, щоб показати масовість "волевиявлення" мешканців тимчасово окупованої Луганщини на виборах Путіна.

Про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«У населених пунктах окупованої Луганщини, де залишилося 20 хат, голосуватимуть по 200 людей. У населених пунктах, де залишається до 100 осіб, до виборчих списків включено по тисячі людей. Тобто, окупанти штучно завищують явку в декілька разів. Окупанти заявили про тисячу спостерігачів від громадських організацій, але насправді є розпорядження адміністрацій залучити студентів і ліцеїстів», - розповів Лисогор.

За його словами, керівникам державних установ так званої «ЛНР» наказано забезпечити явку всіх співробітників на березневі вибори. При цьому працівникам підприємств, переважна більшість з яких давно зубожілі, обіцяють премії розміром по 5 тисяч рублів за участь у цих виборах.

Читайте також: Жителі Генічеська спалюють запрошення окупантів на фейкові «вибори президента РФ»

«Серед членів комісій 90% – працівники тих самих державних установ. Частина з них ще раніше пішли на співпрацю з окупантами, решті обіцяють репресії в разі відмови: чоловіками загрожує мобілізація, жінкам – звільнення й вилученням того соціального пакета, який зараз є», - зазначив очільник ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, колаборантам на ТОТ поставили плани щодо явки на «вибори Путіна».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-