Із Донеччини евакуювали ще 14 дітей

Із Донеччини евакуювали ще 14 дітей

Фото
Укрінформ
На Донеччині рятувальники за минулі вихідні, 2 та 3 березня, допомогли евакуювати з небезпечних прифронтових районів ще 14 дітей.

Про це у Фейсбуці повідомило Головне управління ДСНС у Донецькій області, передає Укрінформ.

«За минулі вихідні співробітники Служби порятунку надали допомогу під час евакуації в Покровському районі 46 особам, з них 14 дітей та 4 особи з обмеженими фізичними можливостями», - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що минулих вихідних рятувальники евакуаційної групи «Фенікс» разом із поліцейськими евакуювали із зони активних бойових дій (із смт Очеретине Покровського району) п’ять мешканців смт Желанне.

На території Донецької області ворог перетворює в руїни міста та селища, все частіше мирне населення отримує поранення внаслідок обстрілу, а будинки зазнають сильних пошкоджень. Тому мешканці наразі активно евакуюються, а рятувальники допомагають їм.

Читайте також: Із Торецька евакуювали родину з двома дітьми

Як повідомлялося, в Донецькій області російські загарбники з грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів, тому вирішено продовжити обов’язкову евакуацію населення.

На території Донеччини наразі залишаються 524 тис. мешканців. Від початку повномасштабного вторгнення РФ в безпечні регіони з Донецької області евакуйовано понад 1 млн 355 тис. людей, з них понад 164 тис. дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-