В Одесі під завалами знайшли тіло 10-річного хлопчика

В Одесі під завалами знайшли тіло 10-річного хлопчика

Укрінформ
В Одесі знайшли під завалами тіло 10-річного хлопчика, таким чином число жертв російського удару зросло до 11.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Одеської ОВА Олег Кіпер, передає кореспондент Укрінформу.

"Тільки що під завалами рятувальники знайшли загиблого внаслідок російської атаки хлопчика. Сергію було 10 років", - поінформував керівник адміністрації.

За кілька хвилин до цього Кіпер в ефірі телемарафону “Єдині новини” зазначив, що рятувальники продовжують шукати двох дітей.

“Рятувальні роботи тривають уже майже 2 доби. Не знайдено двох діток 11 і 12 років. Їхні батько, мати та 8-місячна сестричка були знайдені мертвими. Розбираємо завали”, - сказав Кіпер.

За його інформацією, крім дітей, під завалами інших людей немає.

“Всі інші, про кого була попередня інформація, що могли перебувати в будинку, сьогодні вийшли на зв’язок”, - пояснив Кіпер.

Він зауважив, що всі мешканці будинку, які втратили квартири, відмовилися від тимчасового житла, вони перебралися до родичів чи друзів.

Читайте також: Атака дронів на Одесу: серед загиблих - подружжя військових

Як повідомляв Укрінформ, вночі російські загарбники атакували Одесу ударними безпілотниками. Дрон влучив у багатоповерховий житловий будинок у спальному районі, зруйнувавши частину під’їзду з 18 квартирами.

На цей час відомо про 10 загиблих, серед яких чотири жінки і троє дітей. Постраждали 18 людей, в лікарнях перебувають троє, двоє з них – у тяжкому, але стабільному стані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-