На тюльпановому полі поблизу Чернівців висадили близько двох мільйонів квітів

На тюльпановому полі поблизу Чернівців висадили близько двох мільйонів квітів

Укрінформ
На тюльпановому полі у селі Мамаївці, що неподалік від Чернівців, цьогоріч висадили близько двох мільйонів квітів різних сортів.

Про це у коментарі кореспонденту Укрінформу розповів власник поля Владислав Венгринюк.

"Територія поля у нас залишилася такою ж, як і минулого року - це близько двох гектарів землі. На ній ми висадили до двох мільйонів квітів - це 150-170 сортів тюльпанів. Додали цього року нові види квітів, які змогли адаптуватися до наших кліматичних умов", - повідомив підприємець.

Він вважає, що цього року сезон цвітіння може розпочатися на кілька тижнів раніше, ніж було у попередні роки. Зокрема, через аномально теплий лютий, у разі збереження теплої погоди у березні, вже на початку квітня зможуть розквітнути тюльпани.

Читайте також: Відновлення Київщини: нові мости, садочок з басейном та «Шанхай», який став євровулицею

"Зараз ще трохи зарано прогнозувати. Але вже видно, що весна настала раніше. Думаю, за два тижні ми зможемо точніше запланувати дату відкриття сезону і спрогнозувати, коли розквітне більша частина поля", - додав Венгринюк.

За його словами, на тюльпановому полі додали нові локації для фотографувань, змінили форми посадки квітів та готують різноманітні розваги для майбутніх відвідувачів і їх дітей.

Як повідомлялося, на Черкащині розквітли підсніжники на площі понад 60 гектарів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-