На Тернопільщині помер чоловік, якого без свідомості доправили до лікарні з ТЦК

На Тернопільщині помер чоловік, якого без свідомості доправили до лікарні з ТЦК

Укрінформ
У лікарні на Тернопільщині раптово помер 49-річний житель Чортківського району, якого доправили до місцевої лікарні з Територіального центру комплектування у місті Бучач.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції в Тернопільській області, передає Укрінформ.

«Поліцейські встановили, що 27 лютого близько 17 години чоловіка без свідомості каретою швидкої допомоги доправили до місцевої лікарні з території роти охорони місцевого ТЦК, що по вулиці Підгаєцькій у Бучачі», - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, медики діагностували у чоловіка напад судом, в анамнезі - епілепсія. Під час огляду тіла померлого видимих тілесних ушкоджень та слідів насильницької смерті не було виявлено.

Читайте також: На Миколаївщині поліція перевіряє факт ймовірного побиття чоловіка у ТЦК

Для встановлення причини смерті тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство з приміткою «Природна смерть».

«В рамках розслідування цього кримінального провадження буде проведена повна, всебічна та об’єктивна перевірка з метою з’ясувати обставини смерті чоловіка. Слідчі опитують свідків, очевидців події, медиків, родичів потерпілого», - прокоментував подію начальник ГУ Національної поліції в Тернопільській області Сергій Зюбаненко.

У Бучачі жителі громади прийшли до будівлі міської ради, повідомляє видання «20 хвилин». Вони вимагають, аби до них вийшли працівники ТЦК та міської влади. Відомо, що на місце зібрання людей приїхав військовий комісар і поліція.

Як повідомляв Укрінформ, працівники ДБР завершили досудове розслідування щодо командира та солдата-гранатометника відділення охорони Тернопільського ТЦК, які знущалися з військовозобов’язаних. Обвинувальний акт направлено до суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-