На Харківщині знешкодили дві російські авіабомби

На Харківщині знешкодили дві російські авіабомби

Фото, відео
Укрінформ
У Куп’янському районі Харківської області вибухотехнічні групи поліції знешкодили дві керовані російські авіабомби ФАБ-250 та ФАБ-500.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Національна поліція України.

“Дві авіабомби ФАБ-250 та ФАБ-500, скинуті з російських літаків, не вибухнули. Одна з них впала у житловому районі Куп’янська у дворі багатоповерхівок. Інша керована авіабомба впала на присадибній ділянці за житловими будинками у Куп’янському районі”, - ідеться у повідомленні.

Луганські вибухотехніки, які у складі зведеного загону вибухотехнічної служби Нацполіції працюють на Харківщині, демонтували з авіабомб детонатори та транспортували у безпечне місце для знищення.

У поліції зауважили, що російська армія щоденно завдає ударів по Куп’янську. Лише впродовж одного дня росіяни кинули на місто 10 авіабомб ФАБ-250 та ФАБ-500 з керованими модулями планування та корекції.

Кожна така авіабомба містить в собі 250 або 500 кг смертоносної вибухівки, яка руйнує будинки мирних жителів та забирає людські життя.

Читайте також: На Херсонщині виявили російську авіабомбу ФАБ-500, яка не розірвалася

Як повідомляв Укрінформ, вибухотехніки знешкодили бойову частину російської авіабомби, виявлену посеред села Нова Басань Чернігівської області.

Фото: www.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-