Сьогодні в Україні невеликі опади, повітря прогріється до 7° тепла

Сьогодні в Україні невеликі опади, повітря прогріється до 7° тепла

Погода
Укрінформ
В Україні в середу очікуються невеликі опади в більшості областей, температура вдень 2-7° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"У західних, північних, центральних та Харківській областях невеликі опади, переважно у вигляді дощу, в Карпатах та на північному сході країни - мокрого снігу; на решті території без істотних опадів. Вітер південно-західний, південний, 7-12 м/с. Температура вдень 2-7° тепла, на Закарпатті та півдні Одещини до 10° тепла; у східних областях 0-5° тепла", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області 21 лютого очікуються невеликі опади, переважно у вигляді дощу. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. У столиці температура вдень 5-7° тепла; на Київщині - 2-7° тепла.

Згідно з прогнозом, в Україні 22-23 лютого пройде невеликий дощ, в східних областях та Карпатах з мокрим снігом; у південних областях, 23 лютого вдень в Україні, крім заходу, без опадів. Вітер південно-західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с.

Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 3-8° тепла, 23 лютого у західних та південних областях до 12°; у східних областях вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

У Києві та області 22 лютого очікується невеликий дощ, 23 лютого вночі місцями пройде невеликий дощ, вдень без опадів. Вітер південно-західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с. У столиці температура вночі 2-4° тепла, вдень 6-8°, на Київщині вночі 0-4° тепла, вдень 3-8° тепла.

Синоптики в Україні на вихідні опадів не прогнозують, лише 24 лютого на Закарпатті та в Карпатах, 25 лютого у західних областях місцями ймовірний невеликий дощ (в Карпатах з мокрим снігом).

Читайте також: У Києві з початку лютого вже зафіксували шість температурних рекордів

Температура у східній частині вночі від 3° тепла до 3° морозу, вдень 3-9° тепла; на решті території вночі 0-6° тепла, вдень 5-11°, на півдні Одещини 9-14°.

У столичному регіоні 24- 25 лютого опади не очікуються. У Києві температура вночі 4-6° тепла, вдень 8-10° тепла, по області вночі 1-6° тепла, вдень 5-10° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-