В Україні сьогодні буде хмарно, вдень - від 2° морозу до 7° тепла

В Україні сьогодні буде хмарно, вдень - від 2° морозу до 7° тепла

Погода
Укрінформ
Сьогодні, 19 лютого, в Україні вдень очікується від 2° морозу до 7° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"19 лютого в Україні хмарно з проясненнями. Вночі у південно-східній частині, вдень на крайньому заході країни невеликий мокрий сніг та дощ, на решті території без опадів. Вітер північний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, у північно-східних областях до 9° морозу, у південній частині близько 0°; вдень від 2° морозу до 3° тепла, у західних областях 2-7° тепла", - зазначається у повідомленні.

На Київщині без опадів. Вітер північний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, у Києві вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° тепла.

20 лютого в Україні, крім західних і північних областей, без опадів. Температура вночі 1-6° морозу (на північному сході країни до 11° морозу), вдень від 2° морозу до 3° тепла, у західних областях вночі близько 0°, вдень 4-9° тепла.

21 лютого в Україні, крім півдня, невеликий мокрий сніг та дощ, вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 3-8° тепла, у південно-західних областях до 11° тепла.

У Карпатах невеликий мокрий сніг, температура вночі та вдень 1-6° морозу.

На Київщині 20 лютого вночі без опадів, удень невеликий дощ та мокрий сніг. Вночі очікується до 3° морозу, вдень - до 1° тепла. У Києві вночі до 2° морозу.

21 лютого у Києві та столичній області невеликий мокрий сніг і дощ. У Києві упродовж доби від 2 до 5° тепла, на Київщині - 1-6° тепла.

Читайте також: У Києві з початку лютого вже зафіксували шість температурних рекордів

22-23 лютого в Україні переважно без опадів, лише вночі 22 лютого у західних, північних, місцями в центральних областях невеликий дощ та мокрий сніг.

Температура у східних областях вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° тепла, на решті території вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 3-8° тепла, у південно-західній частині 6-11° тепла. У Карпатах без опадів, лише вночі 22 лютого невеликий сніг, температура вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°.

На Київщині 22 лютого вночі очікується невеликий дощ та мокрий сніг. Удень 22 і 23 лютого без опадів. Температура вночі у столиці буде близько 0°, вдень до 6° тепла. На Київщині вночі 1°, вдень 6° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-