На вихідних пройдуть невеликі дощі, до 12° тепла

На вихідних пройдуть невеликі дощі, до 12° тепла

Погода
Укрінформ
На вихідних 17-18 лютого вдень стовпчики термометрів в Україні не опустяться нижче за 0 °С, а короткочасний дощ і мокрий сніг можливі лише в деяких регіонах.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, у суботу в більшості регіонів України буде хмарно з проясненнями. Невеликий дощ пройде у Львівській, Волинській і Закарпатській областях. Найпрохолодніше вдень буде на сході країни – тут термометри покажуть 0…+5 °С. У центрі та на півдні очікується +4…+6 °С, у західних регіонах повітря прогріється до +9…+12 °С. 

У неділю у північних, центральних і західних областях країни пройде невеликий дощ, подекуди з мокрим снігом. На сході, півночі та заході денна температура становитиме +2…+5 °С, на півдні та в центрі – +5…+8 °С, але через високу вологість повітря відчуватиметься холодніше.

Новий тиждень розпочнеться з хмарної погоди з проясненнями. У Харківській, Луганській і Донецькій областях пройде невеликий мокрий сніг, на решті території погода на початку тижня буде хмарною, але без опадів. Температурні показники у понеділок порівняно з неділею істотно не зміняться. На сході та заході очікується +2…+4 °С, на Закарпатті та у південних регіонах – +5…+7 °С, у центрі та на півночі – близько 0 °С. Уночі по всій Україні термометри покажуть близько 0 °С.

Читайте також: У Києві з початку лютого вже зафіксували шість температурних рекордів

Синоптики також зауважують, що на українських річках тримається високий рівень води. Так, на Десні може бути порушено транспортне сполучення між селами Новгород-Сіверського, Ніжинського, Чернігівського, Корюківського та Шосткинського районів. Крім того, можливе підтоплення доріг у селах Чернігівщини (Чернігівського району), розташованих поблизу берегів Верхнього Дніпра та Сожа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-