В Україні переважно без опадів, удень до 11° тепла

В Україні переважно без опадів, удень до 11° тепла

Погода
Укрінформ
В Україні у п'ятницю в окремих областях очікується невеликий сніг, місцями з дощем, у західних і північних областях туман, удень 1-6° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"У північно-східній частині невеликий сніг, місцями з дощем, на решті території без опадів. Уранці у західних і північних областях туман. Вітер південно-східний, у південній частині північно-східний, 5-10 м/с, у Приазов'ї місцями пориви 15-20 м/с", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що температура у східних та Сумській областях вдень близько 0°; на решті території 1-6° тепла, на заході країни та півдні Одещини 6-11° тепла; в Карпатах 3-8° тепла.

У Києві 16 лютого опади не прогнозуються, по області вдень теж без опадів. Уранці туман. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. У столиці температура вдень 2-4°; на Київщині 1-6° тепла.

Синоптики в Україні 17 лютого опадів не прогнозують, лише вдень на крайньому заході країни ймовірний невеликий дощ; 18 лютого в західних, північних та місцями центральних областях пройде невеликий дощ та мокрий сніг, на решті території без опадів. На Закарпатті та Прикарпатті 17 лютого вночі та вранці місцями туман. Вітер східний, південно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с.

Температура на сході країни вночі 3-8° морозу, вдень 17 лютого близько 0°, 18 лютого 1-5° тепла; на решті території вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 2-7° тепла, на півдні країни до 10° тепла, 17 лютого у західних областях 8-13° тепла.

У Києві та області 17 лютого без опадів, а 18 лютого очікується невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі близько 0°, вдень 17 лютого 4-6° тепла, 18 лютого 2-4° тепла; по області вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 2-7° тепла.

Згідно з прогнозов, в Україні 19 лютого опади не очікуються, лише на сході та південному сході країни місцями пройде невеликий дощ та мокрий сніг; 20 лютого у західних, вдень і в північних областях помірний мокрий сніг та дощ, у південно-східній частині місцями невеликі опади, на решті території без опадів.

Читайте також: У Києві з початку лютого вже зафіксували шість температурних рекордів

Температура вночі та вдень від 3° тепла до 3° морозу (вночі 20 лютого, крім півдня, 1-7° морозу), вдень у південній частині та на Закарпатті (20 лютого місцями і на Прикарпатті) 3-8° тепла; у північно-східних областях вночі 4-9° морозу, вдень 0-6° морозу.

У Карпатах 19 лютого без опадів, 20 лютого сніг; температура вночі 3-8° морозу, вдень 0-6° морозу.

У столичному регіоні переважно без опадів, лише вдень 20 лютого можливий мокрий сніг та дощ. У Києві температура вночі та вдень близько 0° (вночі 20 лютого 3-5° морозу); по області вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла (вночі 20 лютого 1-6° морозу).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-