В Україні завтра ймовірні незначні опади, в окремих областях туман

В Україні завтра ймовірні незначні опади, в окремих областях туман

Погода
Укрінформ
В Україні завтра очікується незначний дощ, у західних областях місцями з мокрим снігом, у центральних, південних та східних областях вночі та вранці місцями туман, вночі 2-7° тепла, вдень 7-12°.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Невеликий, вночі у Хмельницькій, Чернівецькій, Житомирській та Вінницькій областях помірний дощ, в західних областях місцями з мокрим снігом; вночі у південно-східній частині, вдень на крайньому заході та сході країни без істотних опадів. У центральних, південних та східних областях вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-західний, на Лівобережжі - східний, 7-12 м/с", - йдеться в повідомленні.

Температура у західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях протягом доби 1-6° тепла (вдень на Закарпатті до 9°); на решті території вночі 2-7° тепла, вдень 7-12°. В Карпатах вночі невеликий сніг, вдень без опадів; температура вночі та вдень 0-5° морозу

У Києві та області 14 лютого очікується невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. У столиці температура протягом доби 3-5° тепла, на Київщині протягом доби 1-6° тепла.

Синоптики прогнозують 15 лютого невеликий дощ (у північних, вночі і в центральних та східних областях з мокрим снігом), у західних, вдень і у східних областях без опадів. Температура у південній частині вночі 2-7° тепла, вдень 5-10°; на решті території вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла (у західних та центральних областях вдень 2-7° тепла).

16 лютого вночі ймовірний невеликий дощ та мокрий сніг, у західних, східних областях, вдень в Україні без опадів. Температура на сході та північному сході країни вночі 3-8° морозу, вдень близько 0°; на решті території вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-5° тепла, у західних областях 5-10° тепла.

Уночі та вранці у західній частині місцями туман. Вітер північно-східний, східний, 5-10 м/с, у південно-східній частині місцями пориви 15-20 м/с.

У Києві та області 15-16 лютого пройде невеликий дощ та мокрий сніг (вдень 16 лютого без опадів). Вітер північно-східний, східний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі та вдень 1-3° тепла (вночі 16 лютого близько 0°); на Київщині вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла (вдень 16 лютого до 5° тепла).

Читайте також: У Києві та області - туман, видимість 200-500 метрів

Згідно з прогнозом на 17-18 лютого, в західних областях ймовірний невеликий дощ (вночі 17 лютого без опадів), температура вночі 1-6° тепла, вдень 4-10°; в Карпатах невеликий мокрий сніг, температура вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

На решті території без опадів, температура вночі 0-6° морозу, вдень 0-6° тепла, у східних та північно-східних областях вночі 5-11° морозу, вдень від 4° морозу до 2° тепла.

У столичному регіоні 17-18 лютого опади не очікуються. У Києві температура вночі 2-4° морозу, вдень 3-5° тепла; по області вночі 1-6° морозу, вдень 1-6° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-