В Україні ймовірні незначні опади, вдень до 8° тепла

В Україні ймовірні незначні опади, вдень до 8° тепла

Погода
Укрінформ
В Україні у неділю часом пройдуть невеликі опади, в більшості областей пориви вітру до 20 м/с, температура вдень 3-8°.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Часом невеликі опади переважно у вигляді дощу. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, у більшості областей пориви 15-20 м/с. Температура вдень 3-8°, у південній частині до 11°, на півночі Лівобережжя 0-5° тепла. В Карпатах мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця; температура протягом доби близько 0°", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області 4 лютого часом пройдуть невеликі опади переважно у вигляді дощу. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. У столиці температура вдень 4-6° тепла, на Київщині 3-8 тепла°.

Синоптики прогнозують 5 лютого помірний дощ та мокрий сніг, на півдні дощ (вночі у південних, центральних та більшості північних областей місцями невеликий дощ). Температура у південній частині вночі 2-7°, вдень 5-10°, на Одещині до 15° тепла; на решті території вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 1-6° тепла, на Закарпатті до 10°. У Карпатах пройде мокрий сніг, температура протягом доби 1-6° морозу.

6 лютого у східній, вдень і північно-східній частині країни ймовірний сніг; на решті території без опадів, лише вночі в Карпатах і на Закарпатті сніжитиме, вдень у більшості областей Правобережжя мокрий сніг та дощ. Температура у західній та південній частинах вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 6-11° тепла, на Одещині, Закарпатті та Прикарпатті місцями 12-15° тепла; на решті території вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла, на сході від 2° морозу до 3° тепла.

На дорогах північно-східної частини країни місцями ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

У Києві та області 5 лютого вночі місцями пройде невеликий, вдень повсюди помірний дощ та мокрий сніг; 6 лютого вночі без опадів, вдень місцями невеликий дош та мокрий сніг. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, вдень 5 лютого та вночі 6 лютого місцями пориви 15-20 м/с. У столиці температура вночі 5 лютого 1-3° тепла, 6 лютого 1-3° морозу, вдень 3-5° тепла; на Київщині вночі 5 лютого від 4° тепла до 1° морозу, 6 лютого 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла.

Читайте також: Бабак Тимко ІІІ навіщував Україні весняну погоду за 6 тижнів

Згідно з прогнозом, в Україні 7-8 лютого йтиме невеликий мокрий сніг та дощ, лише на півдні, 7 лютого і в більшості західних областей без опадів. Температура вночі 0-6° тепла, вдень 4-10°, на півдні країни, Закарпатті, Прикарпатті 8-14° тепла, 7 лютого у східних та північно-східних, 8 лютого у північних та більшості західних областей 0-6° тепла.

У столичному регіоні 7-8 лютого прогнозується невеликий мокрий сніг та дощ. У Києві температура вночі та вдень 3-5° тепла (вдень 7 лютого 7-9° тепла); по області вночі та вдень 0-5° тепла (вдень 7 лютого 4-9° тепла).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-