На Закарпатті через епідемію грипу школи переводять на «дистанційку»

На Закарпатті через епідемію грипу школи переводять на «дистанційку»

Укрінформ
У Берегові на Закарпатті дві школи перейшли на дистанційне навчання через епідемію грипу та ГРВІ у громаді, загалом по області епідпоріг зріс на 41% за минулий тиждень.

Про це мер міста Берегова Золтан Баб'як повідомив у своєму Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Два заклади освіти нашої територіальної громади: Гечанська гімназія та Яношівський ліцей від завтра переведені на дистанційне навчання у зв’язку з перевищенням епідпорогу захворюваності на ГРВІ серед учнів та персоналу", - повідомив він.

Як повідомив мер Берегова, ситуацію у решті освітніх закладів моніторить управління освіти та культури спільно з фахівцями, наразі потреби у переведенні їх на дистанційне навчання немає.

Як вдалося з'ясувати Укрінформу в міських радах, в інших великих містах Закарпаття, Ужгороді та Мукачеві, школи на дистанційне навчання не переводили, всі вчаться в звичайному режимі.

Читайте також: За тиждень кількість хворих на грип та ГРВІ на Київщині зросла більш ніж на третину

Раніше у Закарпатській ОВА повідомляли, що впродовж минулого тижня, з 22 до 28 січня, кількість звернень до закладів охорони здоров'я Закарпаття з ознаками ГРВІ зросла на 41%. Впродовж тижня на гострі респіраторні інфекції захворіли 5 743 людини. Інтенсивний показник захворюваності перевищує епідемічний поріг на 7,5%. Найбільше людей занедужало на Берегівщині, Рахівщині та Мукачівщині. Там за тиждень кількість звернень до лікарів зросла на 69,5%, 46,1% та 45,2% відповідно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-