На Рівненщині сталася ДТП зі «швидкою» та легковиком, є травмовані

На Рівненщині сталася ДТП зі «швидкою» та легковиком, є травмовані

Фото
Укрінформ
На Рівненщині сталася ДТП зі «швидкою» та легковиком, травмовані кермувальниця легковика - патрульна поліцейська та двоє пасажирів «швидкої» - фельдшерка та 83-річна жінка, яку транспортували до медзакладу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Рівненської області

«Поліцейські встановлюють обставини ДТП за участі «швидкої» та легковика у Сарнах. Повідомлення про автопригоду з потерпілими на регульованому перехресті вулиць Технічна та Європейська надійшло на спецлінію 102 сьогодні, 30 січня, о 07:41», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці на місці події попередньо встановили, що 38-річна водійка «Renault Scenic», рухаючись на дозволений сигнал світлофора, допустила зіткнення із автомобілем екстреної медичної допомоги, який перетинав перехрестя з увімкненими проблисковими маячками на заборонений сигнал.

Читайте також: У Польщі український автобус потрапив у ДТП, 20 травмованих

У поліції інформують, що внаслідок ДТП травми різного ступеня отримали кермувальниця легковика - патрульна поліцейська, та двоє пасажирів «швидкої»: 52-річна фельдшерка і 83-річна жінка, яку транспортували до медзакладу. Їх усіх доставили до лікарні.

Усі обставини автопригоди поліцейські встановлюватимуть у рамках кримінального провадження.

Як повідомляв Укрінформ, справу львів’янина, який збив військовослужбовця на блокпості у Рівненській області, передали до суду.

Фото: ГУ Нацполіції в рівненській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-