В Україні переважно без опадів, удень до +2°

В Україні переважно без опадів, удень до +2°

Погода
Укрінформ
В Україні в понеділок невеликий сніг та мокрий сніг очікується лише у Криму, на дорогах країни місцями ожеледиця, температура вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

«Удень у Криму невеликий сніг та мокрий сніг, на решті території без опадів. У західних та північних областях вранці місцями туман. На дорогах, крім південної частини країни, місцями ожеледиця. Вітер північний, північно-східний 7-12 м/с, у західних та північних областях змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вдень від 3° морозу до 2° тепла, на Закарпатті 0-5° тепла», - йдеться в повідомленні.

У Києві та області 29 січня опади не прогнозуються. Вранці місцями туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. У столиці температура вдень 0-2° морозу, на Київщині від 3° морозу до 2° тепла.

В Україні 30-31 січня опади не очікуються. На дорогах, крім південної частини країни, місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, 30 січня у північно-східних областях та Карпатах 8-13° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла, 30 січня місцями в західних областях, 31 січня на Правобережжі 2-7° тепла.

Читайте також: Українські полярники показали рідкісне явище - сувої зі снігу

У Києві та області 30-31 січня утримається суха погода. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. У столиці температура вночі 2-4° морозу, вдень 30 січня 0-2° тепла, 31 січня 3-5° тепла; на Київщині вночі 2-7° морозу, вдень 30 січня від 2° морозу до 3° тепла, 31 січня 2-7° тепла.

Синоптики 1 лютого опадів не прогнозують, лише у східній, південно-східній частині, 2 лютого в Україні, крім півдня, пройде невеликий мокрий сніг, вдень у західних областях з дощем. Температура вночі 1 лютого 1-6° морозу, у північно-західній частині, 2 лютого в Україні від 3° тепла до 3° морозу; вдень 0-6° тепла, у західних областях 3-8° тепла. У Карпатах 1 лютого без опадів; 2 лютого невеликий сніг; температура вночі 6-11° морозу, вдень 1-6° морозу.

У столичному регіоні 1 лютого без опадів; 2 лютого ймовірний невеликий мокрий сніг. У Києві температура вночі 1 лютого 1-3° морозу, 2 лютого близько 0°, вдень 3-5° тепла; по області вночі 1 лютого 1-6° морозу, 2 лютого від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла.

Читайте також: Супутник NASA та ISRO досліджуватиме танення льодовиків Антарктиди

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці минулого року у Києві зафіксували три температурні рекорди, середньодобова температура повітря 30 грудня відповідала показникам 1 квітня.

Фото: «Моя Оболонь» / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-