У Харкові кількість жертв ракетної атаки РФ зросла до п'яти, поранені понад пів сотні людей

У Харкові кількість жертв ракетної атаки РФ зросла до п'яти, поранені понад пів сотні людей

Відео
Укрінформ
У Харкові кількість жертв російської ракетної атаки зросла до п'яти: у лікарні померли двоє поранених жінок.

Про це повідомила у Телеграмі Харківська обласна прокуратура, передає Укрінформ.

“Незважаючи на зусилля медиків, які до останнього боролись за життя двох поранених жінок, на жаль, у лікарні вони обидві померли. Станом на зараз кількість загиблих зросла до пʼяти людей: чотири жінки та один чоловік”, - йдеться у дописі.

За інформацією начальника Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергія Болвінова, чоловік загинув на вулиці біля дев'ятиповерхівки; одна жінка загинула внаслідок влучання у приватний будинок (потрібна буде експертиза ДНК), з-під завалів п'ятиповерхового будинку дістали жінку, яка не вижила, також загинула бухгалтер наукового підприємства, що потрапило під удар. 59-річна жінка померла в лікарні.

За даними начальника ОВА Олега Синєгубова, продовжує зростати кількість постраждалих. Станом на 12:40 їх уже 51, серед них четверо дітей у стані середньої тяжкості.

Пошкоджено понад 30 будинків, сказав Синєгубов в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

“Сьогодні в нас було дві хвилі ворожих атак - о четвертій та о сьомій ранку - по Харкову. Це житлові райони. Всього нарахували приблизно 12 ударів. Це були комбіновані удари - з систем С-300, ракетами Х-32 та “Іскандер”. Ще встановлені не всі місця “прильотів”. Найбільше уражень було в Салтівському та Київському районах. Там від вибухів постраждало більше 30 будинків”, - зазначив керівник області.

Читайте також: У Києві відомо вже про 22 постраждалих через ракетну атаку росіян - КМВА

Як повідомлялося, з-під завалів будинку в Київському районі Харкова дістали чоловіка, його госпіталізували. Під завалами ще є люди, триває рятувальна операція.

Наслідки атаки по Харкову / Фото: В'ячеслав Мадієвський, Укрінформ

Близько 7:15 у Харкові пролунало щонайменше 8 вибухів. Повністю зруйновано під’їзд житлового п’ятиповерхового будинку. Близько четвертої ранку була серія ударів. За попередніми даними, пошкоджено житловий будинок, цивільну інфраструктуру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-