В Одесі оголосили тендер на будівництво нової труби котельні, яка впала через негоду

В Одесі оголосили тендер на будівництво нової труби котельні, яка впала через негоду

Укрінформ
В Одесі заново побудують зруйновану 100-метрову трубу котельні «Північна-2» на вулиці Паустовського, яка впала через негоду у листопаді минулого року.

Про це у Телеграмі повідомляє Одеська міськрада, передає Укрінформ.

«По закінченню опалювального сезону залишок пошкодженої труби буде демонтовано, розпочнеться будівництво нової димової труби, до початку наступного опалювального сезону плануємо введення її в експлуатацію. Тендер на проєктування вже оголошено», - зазначила директор КП «Теплопостачання міста Одеса» Ганна Позднякова.

Крім того, оголошено тендер на обстеження інших димових труб підприємства з метою уникнення аналогічних ситуацій.

У мерії додали, що за результатами обстеження та оцінки технічного стану конструкцій експерти назвали дві основні причини руйнування труби; аномальні погодні умови та низька якість виконання робіт при будівництві ствола труби.

Читайте також: В Одесі відновили роботу котельні, пошкодженої через негоду

«Труба на Паустовського була побудована у 1989 році й останній капітальний ремонт проходила у 2014 році. У 2020 році на обʼєкті проходила планова експертиза, жодних дефектів не було виявлено», - проінформували в міськраді.

Як повідомляв Укрінформ, уночі 27 листопада внаслідок сильних поривів вітру в Одесі впала труба котельні на вулиці Паустовського.

Фото: Одеса.Офіційно

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-