Полтавщина отримала зі Словаччини 4G-роутери та датчики чадного газу

Полтавщина отримала зі Словаччини 4G-роутери та датчики чадного газу

Фото
Укрінформ
Полтавська область отримала від донорів зі Словаччини та БФ “Долонька допомоги” гуманітарну допомогу у вигляді 4G-роутерів та майже 1,4 тисячі датчиків чадного газу.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін, передає Укрінформ.

“4G-роутери та датчики чадного газу – чергова гуманітарна допомога від донорів зі Словаччини та БФ «Долонька допомоги»”, - поінформував Пронін.

За його словами, цю допомогу передали лікарням, ЦНАПам, закладам соцзахисту, культури, освіти, спорту, критичної інфраструктури Полтавської області та військовим. Понад 2 тисячі роутерів відправили прифронтовим регіонам.

Датчики сигналізації чадного газу є дуже важливою допомогою для області. Вони не потребують спеціалізованого встановлення та працюють в автономному режимі від електромережі.

“Таке обладнання особливо актуальне взимку. Воно може стати рятівним під час використання альтернативних джерел тепла в умовах блекаутів”, - наголосив начальник ОВА.

Читайте також: Президентка Словаччини закликала надати Україні засоби для самозахисту

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство внутрішніх справ Словаччини оголосило про рішення уряду відправити в Україну нову партію гуманітарної допомоги на суму 203 492 євро на зимовий період.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-