На місцях ударів у Покровському районі вилучили тіла трьох загиблих - Клименко

На місцях ударів у Покровському районі вилучили тіла трьох загиблих - Клименко

Відео
Укрінформ
Станом на 17:00 неділі, 7 січня, на місцях ударів у місті Покровськ та селі Рівне вилучили тіла трьох загиблих, серед яких трирічна дитина.

Як передає Укрінформ, про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, інформує пресслужба МВС у Фейсбуці.

«Донеччина, Покровський район. Більше доби тривають аварійно-рятувальні роботи. Рятувальники розібрали понад 100 тонн зруйнованих елементів будинків на місцях ударів. Поліцейські вилучили понад півсотні фрагментів тіл, відбирають біологічні зразки та роблять все можливе для ідентифікації загиблих», - зауважив Клименко.

Також очільник МВС повідомив, що, за оперативною інформацією, жертвами російських ударів стали щонайменше 11 осіб, з яких пʼятеро дітей. «Однак остаточну цифру загиблих підтвердить експертиза. Сила ворожого удару була надто потужною, тож ця робота потребує часу», - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, 6 січня російська армія завдала по Покровському району Донецької області масованого удару.

У Покровській громаді 6 людей загинули і 8 поранені, пошкоджено 134 приватні будинки і 15 багатоповерхівок. У Рівному Мирноградської громади шестеро загиблих і двоє поранених, пошкоджено 80 будинків, фельдшерсько-акушерський пункт та адмінбудівлю.

Загарбники застосували ракети С-300.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-