На Вінниччині ще п'ять захисників-переселенців отримають кошти на житло

На Вінниччині ще п'ять захисників-переселенців отримають кошти на житло

Укрінформ
На Вінниччині ще п'ять учасників бойових дій з числа внутрішньо переміщених осіб отримають кошти з держбюджету на придбання житла.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов, передає Укрінформ.

«Ще п'ять родин учасників бойових дій з числа ВПО отримають кошти з держбюджету на придбання житла. Попри війну, для Вінниччини спрямовано субвенцію у розмірі майже 8,5 млн грн на виплату компенсації за належні для отримання житлові приміщення для учасників бойових дій з числа ВПО та їх сімей», - написав Борзов.

За його словами, у поточному році Вінницька область отримає кошти для підтримки такої категорії захисників та їх родин уже втретє.

Зазначається, що йдеться про рекордну суму в розмірі майже 165 млн гривень.

Читайте також: На Одещині у 2023 році компенсацію на придбання житла отримали 184 родини ветеранів

Загалом на Вінниччині цьогоріч 78 сімей учасників бойових дій з числа ВПО отримали кошти з держбюджету на придбання житла. Із них 41 родина вже придбала власне житло, решта ще визначаються зі своїм вибором.

Як повідомлялось, у серпні Кабмін розподілив близько 1,263 млрд грн на виплату грошової компенсації для 595 внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і які повторно перемістилися після початку повномасштабної війни з територій, на яких ведуться бойові дії (постанова КМУ № 280).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-