В Україні через негоду без світла 181 населений пункт

В Україні через негоду без світла 181 населений пункт

Укрінформ
Через негоду без світла в трьох областях залишається 181 населений пункт.

Про це повідомляє Міністерство енергетики, передає Укрінформ.

Так, за даними Міненерго, у Закарпатській області, внаслідок несприятливих погодних умов залишаються без напруги 149 населених пунктів – майже 30 тисяч споживачів.

У Донецькій області, через негоду в області станом на 6:00 ранку без електропостачання були 27 населених пунктів. Станом на 9:00 - 23 населених пункти (3,8 тисячі абонентів). Протягом доби знеструмлювались 5,8 тисячі споживачів у семи населених пунктах, підключено до електропостачання 37 населених пунктів – це 9,7 тис. абонентів.

У Харківській області внаслідок негоди залишаються знеструмленими 5 населених пунктів – 214 абонентів. Через бойові дії без напруги близько 16 тисяч споживачів – 67 населених пунктів.

У Дніпропетровській області у результаті бойових дій знеструмлювались 42 абоненти, на ранок усі зі світлом. Через технічні причини вимикались 15,3 тисячі споживачів, уже підключено – близько 15 тисяч абонентів.

Також, як повідомили в Міненерго, внаслідок бойових дій пошкоджено автомобіль – спецтехніка для роботи служби експлуатації газорозподільних мереж. Окрім цього, внаслідок бойових дій у приватному будинку пошкоджено газопровід низького тиску, без відключення споживачів.

У Запорізькій області внаслідок бойових дій залишається без світла 63 населені пункти (5,6 тис. клієнтів).

У Київській області через технічні причини знеструмлено 371 споживача.

В Одеській області у результаті обстрілів знеструмлювались майже 4 тисячі абонентів у 10 населених пунктах області. На ранок усіх заживлено.

У Сумській області внаслідок бойових дій залишаються без напруги 54 населених пункти – 3,1 тисячі абонентів.

Через артобстріл пошкоджено надземні газопроводи в одному з районів області. Є відключені споживачі.

Читайте також: Графіків відключень електроенергії не застосовують у жодній з областей України

На Херсонщині, в обласному центрі через бойові дії знеструмлювались 177 споживачів, усіх наразі заживлено. Залишаються без електропостачання майже 5 тисяч абонентів. По області без напруги 45 населених пунктів – близько 26 тисяч точок обліку.

У Чернігівській області у результаті бойових дій без електропостачання 14 населених пунктів (1,1 тис. точок обліку). Через технічні причини – 3 населені пункти (588 абонентів).

У західних регіонах прогнозуються пориви вітру 15-20 м/с (перший рівень небезпечності).

У Міненерго зазначають, що ситуація в енергосистемі стабільна та контрольована. Застосування планових відключень побутовим споживачам не передбачається.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-