Біля кордону з Румунією затримали автомобіль з ухилянтами

Біля кордону з Румунією затримали автомобіль з ухилянтами

Відео
Укрінформ
Прикордонники затримали трьох чоловіків призовного віку та організатора переправлення ухилянтів за кордон біля кордону з Румунією.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ, передає Укрінформ

Оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону здобули інформацію про те, що троє чоловіків призовного віку планують незаконний перетин державного кордону з України до Румунії.

Усі чоловіки з різних регіонів України, які познайомились нещодавно і місцеву ділянку державного кордону не знають, тому для них постало питання пошуку помічників, які змогли б допомогти втекти до сусідньої країни.

Аналітики встановили організатора незаконного переправлення громадян через державний кордон. У визначений час на одній з доріг неподалік кордону прикордонники зупинили легковий автомобіль, яким керував сам організатор протиправної схеми, місцевий житель. Його пасажирами були ті самі троє «туристів», яким переправник пообіцяв безперешкодну доставку до Румунії в обхід пунктів пропуску. За це він планував отримати з кожного «клієнта» 5 тисяч доларів США.

Читайте також: У Львові чотири роки в'язниці дали лікарю, який намагався виїхати до Польщі за $15 тисяч

На усіх затриманих, які намагалися незаконно потрапити за кордон, складено протоколи про адміністративне правопорушення.

Організатору незаконної оборудки загрожує кримінальна відповідальність, передбачена статтею 332 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, на Одещині затримали чоловіків у рясах, які хотіли дістатися Молдови.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-