Київська ОВА розриває договір на закупівлю 1000 FPV-дронів через порушення умов постачальником

Київська ОВА розриває договір на закупівлю 1000 FPV-дронів через порушення умов постачальником

Укрінформ
Київська ОВА розриває договір за оголошеним у листопаді тендером на закупівлю 1000 FPV-дронів через порушення постачальником умов.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передає Укрінформ.

“Розриваємо договір за тендером, який був оголошений у листопаді Департаментом цивільного захисту КОВА на закупівлю 1000 FPV-дронів”, - написав Кравченко.

За його словами, постачальник ТОВ «Конкорд-22», який виграв тендер, не виконав своїх зобов’язань.

“Уже понад 3 тижні прострочені терміни щодо виготовлення та постачання всієї партії дронів. Крім того, із 1000 дронів (постачальник) доставив лише трохи більш як 70 одиниць. Але їхні технічні характеристики та комплектація не відповідають умовам договору”, - заявив начальник ОВА.

Він наголосив на відповідальності як замовників, так і постачальників, та підкреслив, що неякісне обладнання чи його відсутність в умовах війни становлять загрозу життю кожного. "Тому таке недбале ставлення до виконання умов договору з боку постачальника – це безвідповідальність і цинізм”, - вважає Кравченко.

Начальник ОВА звернувся до правоохоронних органів з проханням всебічно вивчити ситуацію.

Водночас він запевнив, що ситуація буде виправлена і 72-га окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців, яка діє на Східному напрямку, буде забезпечена якісними FPV дронами в найкоротші терміни.

Читайте також: Кулеба обговорив із главою МЗС Латвії потреби України в боєприпасах і FPV-дронах

Як повідомляв Укрінформ, у Коломийській громаді Прикарпаття придбали 500 FPV-дронів для 10 гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-