Троє постраждалих у смертельній ДТП на Харківщині - в тяжкому стані

Троє постраждалих у смертельній ДТП на Харківщині - в тяжкому стані

Укрінформ
Троє постраждалих у смертельній ДТП в Ізюмському районі на Харківщині перебувають у тяжкому стані.

Про це повідомила журналістам речниця Харківської обласної військової адміністрації Олена Шаповал, передає кореспондент Укрінформу.

“Внаслідок аварії біля с. Новопавлівки постраждали троє чоловіків віком 33, 53 і 54 роки. Вони знаходяться у медичному закладі в Харкові у важкому стані. Постраждалі мають закриті черепно-мозкові травми, переломи кінцівок та ребер. Медики надають їм усю необхідну допомогу”, - зазначила Шаповал.

Про стан ще двох людей, які, за даними правоохоронців, також постраждали в цій аварії, наразі інформації немає: за даними ОВА, машини швидкої допомоги доправили у лікарню трьох пацієнтів.

Як повідомили у ГУ Нацполіції Харківської області, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди ще встановлюються.

Читайте також: У Києві затримали винуватця ДТП із двома загиблими

Вранці 7 грудня біля села Новопавлівка Ізюмського району зіштовхнулись легковик, мікроавтобус і вантажівка. Внаслідок ДТП, за даними ДСНС і поліції, загинуло шестеро людей, ще п'ятеро зазнали травм. Тіла і постраждалих рятувальники діставали з понівечених транспортних засобів за допомогою спецінструментів.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-